Гери от "Ергенът": Мъжът трябва да е като викинг ВИДЕО

Гери от "Ергенът": Мъжът трябва да е като викинг ВИДЕО
A A+ A++ A

Гери от “Ергенът”, позната и под артистичния си псевдоним Stamenowa е артистична и експресивна натура. Тя плени публиката с красотата си и своето провокативно поведение във формата. В момента красивата певица е отдадена основно на певческата си кариера, но същевременно ѝ предстоят редица вълнуващи проекти и в други сфери.

Тя не успя да спечели сърцето на Виктор, но пък разкри пред нас какви са характеристиките, които самата тя не одобрява в един мъж. Каква ще бъде новата ѝ песен, дали ще направи дует с участничка от “Ергенът” и какво е мнението ѝ за скандалите в имението? Продължавайте да четете и ще разберете!

Здравей, Гери. Разкажи ни малко повече за амплоато ти на певица?

Отскоро се занимавам с пеене професионално - от 3 години. Паралелно с продуцирането започнах да ходя на вокални уроци и в студио. Исках още същата година да пусна цели 5 парчета. Но разбрах, че пеенето изисква време и не можеш да бързаш.

След това наравих песента с Ева, която бе планирано още много преди предаването. Първоначално дуетът щеше да е с друг колега, но впоследствие реших да променя проекта.

Как избра именно Ева?

Много лесно стана, като на шега. Живяхме в една стая, тя постоянно пее и танцува като мен. Пуснах мухата да измислим нещо заедно и тя се съгласи. Нямах търпение да се върна в София и да ѝ покажа за какво става въпрос.

Как преминаха снимките? Клипът е доста атрактивен и интересен.

Има много неща, които мога да разкажа. Съвсем скоро ще пусна и бекстейдж версия на видеото.

Бяхме планирали доста голям екип, но в крайна сметка половината от тях не успяха да дойдат. Имах сценарий, в който не можах да се вмъкна и се наложи да импровизирам. То пък взе, че се получи още по-яко. Даже направихме кадри като за две песни.

Би ли включила Виктор в някое видео?

Имаше такава идея, но моментът, в който реших да снимам видеото се оказа неподходящ. Имаше други желаещи, които да изиграят ролята. Но пък можеха да го приемат подигравателно. 

Текстът няма общо с “Ергенът”, а се отнася към хора, които непрекъснато ти досаждат и не уважават личното ти пространство.

Сблъскваш ли се често с нежелано внимание, когато си навън?

Аз не излизам сред много хора толкова често.Веднъж ми се случи да ме срещнат деца, когато бях на спа по един халат. За съжаление съм имала неприятни случки със столкъри.

От друга страна имам много фен страници , които са пълни с деца. Те пишат на тези профили и си мислят, че комуникират с мен. Но ми е трудно да се справя с това.

Как се справяш с хейта?

Сега имам повече позитивни коментари, докато преди срещах повече хейт. Хорта, които преди не са ме харесвали, сега ми пишат приятни неща.

Преди получавах хейт, може би заради това, че бях самостоятелна и нямаше възможност да бъда сравнена с други жени. Все пак не съм сигурна, че това е причината. Напоследък все по-малко ми се занимава с телефона.

Как се чувстваш в ролята си на инфлуенсър?

Интересно е, но  отнема време. Трудно съчетавам нещата, но се опитвам да ги балансирам, защото в момента съм се концентрира в музикалните си проекти. Предстои ми нов проект, но все още не съм решила дали ще е дует. Ще бъде още по-хард от настоящата ми песен.

Би ли направила песен с някоя от участничките в “Ергенът”, в какви отношения е останала с тях и какво не допада на Гери във визията на съвременните мъже можете да видите във видеото по-долу!

 

 

 

#Ергенът #Гери #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »