Астролог пред Novinite.bg: Конфликтът в Украйна ще се задълбочава, тези дати са критични

Астролог пред Novinite.bg: Конфликтът в Украйна ще се задълбочава, тези дати са критични
A A+ A++ A

Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg

Руската офанзива в Украйна продължава, но със значително по бавни темпове. Руските сили днес нанесоха ударите срещу няколко града. Москва обяви, че отваря временни хуманитарни коридори за жителите на Киев, Суми, Мариупол и Чернигов.

Междувременно украинското военно разузнаване твърди, че е бил убит висш руски командир, участвал в нападението срещу Харков. Става дума за генерал-майор Виталий Герасимов, ветеран от втората чеченска война и руските операции в Сирия. Руски самолети са нанесли тази нощ въздушни удари срещу град Суми в Североизточна Украйна, при което са били поразени къщи в жилищни райони. Има загинали и ранени.

Светът е вперил поглед във войната между Руси и Урайна. Всеки ден милиони хора се питат "кога ще свърши този ад". Планетите често предсказват какво ни очаква. Тези, който могат да разчетат знаците им, ги предават на нас - хората, опитващи се да разберем динамичния свят, в който живеем. 

Вече Ви срещнахме с астролога Ивайло Добрев. Преди събитията от последните дни, той даде за нас своята астрологична прогноза за 2022 година и пандемията. Ивайло се занимава с астрология, като по-специално интересите му са насочени към нейната психологическа, холистична и езотерична част. За него тя е език, чийто добър превод спомага за осъзнаването и дава конкретни напътствия в живота ни - от които да си признаем, имаме нужда в днешно време.

Екипът на Novinite.bg се свърза отново се него, за да ни загатне какво ще се случи с войната и какво е бъдещето на България според планетите. Кога да очакваме мир и има ли дати, които са благоприятни за преговори между двете враждуващи страни.

Конфликт ще има и той все повече ще се задълбочава.

Цялото Човечество се намира на Фиксирания Кръст - Кръстът на Изпитанията. Подобна криза се случва винаги, когато Човечеството е на Прага на смяна на Епохата, както е в случая. Епохата на Водолея започва 2100г. Епохата на Тъмнината е към своя края. Преди зазоряване е най-тъмно. Бъдещето на България зависи от способността й да пази неутралитет и да не застава на ничия страна. Най-малко пък срещу Русия. Преди да се балансира енергията винаги има силна поляризация, която се изразява и във външния план под формата на остри конфликти - добри-лоши, черни и бели, прави и криви и т.н. Периодите ще се редуват - разрушаване на един пласт, временна стабилизация, разрушаване на още по-дълбок пласт - временна стабилизация, и така докато всичко тъмно и отровно не бъде осветено, изринато, пречистено. Вразумено. Манипулации ще има, както и големи битки за власт и надмощие - големите ще се бият. Ще има и големи промени свързани с банки, валути, разплащателни средства. Парчето обработваема земя ще стане по-ценно от 10000000 в Банката. От хората се иска да проявят добрата, практичност, спокойствие и търпение към тези процеси и един към друг.

Пикове на развоя на събитията и кризите ще има и те са: около 11.04, около 30.04, около 11-16.05, около 04 - 09.06, около 19.07, около 31.07, около 08.10, около 25-30.10-ти, около 08.11, около 20.12.2022г.

Краят на тези кризи се очаква около юли 2023 година, но след това започват/продължават други "намествания" на пластове.

#война #Русия #Урайна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай