Секс подарък в бургаския затвор! Докараха хубавелката Цвети и оставиха килията й отключена

Секс подарък в бургаския затвор! Докараха хубавелката Цвети и оставиха килията й отключена
A A+ A++ A

Бургаските пандизчии от строго охраняваното крило на 4-ия етаж са били приятно сюрпризирани, след като преди дни им е сервирано истинско бонбонче – бившата маникюристка, настояща затворничка Цветелина Гайдарска, която била вкарана в техния сектор, а килията й оставена отключена, съобщава бургаският сайт Флагман. Потресаващият случай е от 27 януари т.г., когато Цветелина, излежаваща присъда за разпространение на наркотици в Сливенския затвор, била конвоирана до Бургас, за да бъде разпитана в качеството си на свидетел по дело, в което  е пострадала. Става въпрос за неправомерно изпразване на дебитната й карта, за което тя обвинява няколко лица, познати на полицията като крайно пропаднали наркомани.

След пристигането в Бургас, тя не била настанена в женска килия, каквато е практиката, а качена на четвъртия етаж. Това обаче нямало да бъде чак такъв проблем, ако не само нейната килия, а и няколко други, не били забравени отключени. Дали е умишлено – може само да гадаем, но малко след това при Цветелина нахлул озверял и много загорял затворник, който, се опитал да я изнасили.

Действията били преустановени заради истеричните викове на маникюристката, които отеквали из цялата сграда. Надзирателите са го спрели преди извършването на половия акт. Затворникът е върнат в килията, а жената – отделена в друго помещение.

„Това, което мога да ви кажа, е че има образувана проверка. Разпоредена е от Главната дирекция и като приключи ще разберете резултата. Ако някой смята, че този случай ще се неглижира – се лъже. Работи се по него и резултат ще има скоро“, лаконичен бе директорът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров, който обеща, че виновните ще си понесат отговорността и нито един детайл няма да бъде прикрит.

Мангъров потвърди за случая, но не се съгласи с твърдението, че на четвъртия етаж имало само доживотници.

Цветелина е на 41 години, а справката показва, че е с три присъди – за наркотици. Тя е от София, но от няколко години живяла в Бургас. Имала квартира в блок 23 в ж.к.“Зорница“, където е била до влизането си в затвора преди половин година.

Източници от ъндърграунда разкриха, че преди време често злоупотребявала с различна синтетика, но в последните месеци била друг човек. Казвала, че иска най-после да се изчисти и да използва последната възможност, за да изгради нормален живот.

#Бургаския затвор #сексскандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"