Кризата свали цените на секс услугите в Кърджали, но и времето с жрицата! 40 кинта за 15 минути

Кризата свали цените на секс услугите в Кърджали, но и времето с жрицата! 40 кинта за 15 минути
A A+ A++ A

Жрици на любовта в Кърджали влязоха в „крак с кризата“. Вече се предлагат промоции на платените ласки, като се съкращава „работното време“.

Около 60 са офертите от проститутки, които оперират в региона, според сайтове за запознанства, които са просто информационни гидове за платени сексуални услуги, пише местният сайт rodopi24.blogspot.com. Почти всички момичета са гастрольорки от вътрешността на страната. Като локация те посочват ареал на действие Кърджали. Ванеса, Даяна, Мелек, Бетина…, предлагат услуги в областния град.

Дамите са на възраст от 19 до 29 години. Цените за час ласки пък варират от 60 до 160 лева. Предлагат се и „ескортни услуги“, както и масаж.

В същото време обаче, в тон с кризата, жриците обявяват и промоции от по 2 лева и 60 стотинки за минута сексуални ласки. Така например, представяща се като Моника, 21-годишна брюнетка, обещава стандартни услуги за 15 минути срещу 40 лева. За час цената е 80. „Удивителна, провокативна и красива млада дама предлага висок клас ескорт услуги. Моята компания е удоволствие“, се рекламира пък друга жена, като уточнява дори размера на гърдите си. Всичко останало, описано в обявата, пък се заплаща като „екстра“.

В същото време, мъж, представящ се за Петър, също е готов да продава тялото си на „сериозни и дискретни“ дами срещу 100 лева на час. Офертите пък са главно към „самотни родопчанки“, чиито съпрузи са зад граница.

Почти всички оферти са от сорта „Тук съм за малко, побързайте“, „Хей, върнах се!“ или „Яката дупара е тук“.

Една от дамите е обявила познания по няколко езика, но пък написала „Отново вав вашия грат исам сас колешка“. Друга пък обявява „бени сизим ичин хазъръм“.

В същото време от контингента вече предлагат и „Стаи за работа Каржали“. Неграмотността върви редом и с оферти на латиница „stai za rabota“.

Припомняме, че жриците окупираха къщи за гости в областния град с евтини нощувки. Това доведе и до акция на полицията, която разби бардак в място за настаняване в Кърджали. Собственикът и служител бяха задържани, като предстои съвсем скоро делото срещу тях да стартира. Преди това пък полицията удари в акция сводници от Родопите, които трафикирали момичета зад граница.

#Кърджали #секс услуги #жрици на любовта #промоции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"