Моника Люински пак ще разкрива „интимни тайни“ за Бил Клинтън

A A+ A++ A

Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински, която бе в центъра на сексскандала около бившия президент Бил Клинтън в края на 90-те, се готви да разкрие интимни тайни от живота на Клинтън.

В свои мемоари Люински се кани да разкаже за страстта на Клинтън към груповия секс, предаде в. „Ню Йорк поуст“, цитиран от КРОСС.

Приятели на 39-годишната жена разказват, че тя е готова да публикува сензационни подробности от срещите в Овалния кабинет за 12 милиона долара.

Люински смятала да опише Клинтън като човек „който има ненаситно желание за секстройка, любител на оргиите и като такъв, който използва всякакви сексиграчки“.

Това ще има ефект на бомба. Тази книга може да стане нещо повече от отмъщение, тя може да го убие, цитира „Дейли мейл“ думите на приятел на Люински.

Бившата стажантка щяла да разкаже, че Клинтън наричал жена си Хилъри Клинтън „студена риба“ и й се подигравал за „липсата на сексуален живот“.

В книгата ще бъдат публикувани и писма, които Клинтън написал на Моника в Белия дом.

Новината за аферата „Люински“ се появи в медиите на 17 януари 1998 г., а на 21 януари излезе публикация във в. „Вашингтон Поуст“.

Линда Трип, приятелка на Моника, записва признанията й за интимни отношения с президента в Овалния кабинет между ноември 1995 и март 1997 г.
Клинтън отрича, а Люински отказва да коментира аферата.

По-късно обаче тя свидетелства под клетва, че е имала сексуален контакт с Клинтън, включително и орален секс.

Тя показва и доказателство – прословутата синя рокля със семенната течност на президента. Клинтън отрича и пред съда.

По-късно той прави самопризнание пред съдебни заседатели, че е имал „непристойни физически взаимоотношения“ с Моника Люински. В телевизионно обръщение пък заклеймява като грешка връзката си със стажантката.

Извънбрачната афера води до искане за импийчмънт на държавния глава, което е отхвърлено по-късно от Сената. След кратък процес Клинтън е освободен от всички обвинения, включително лъжесвидетелстване и възпрепятстване на правосъдието.

#Белият дом #Президент на САЩ #САЩ #сексскандал #Моника Люински #Бил Клинтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"