Велико Търново отново се включи във „Великото народно въстание“

Велико Търново отново се включи във „Великото народно въстание“
sever.bg
A A+ A++ A

С митинг и шествие протестиращите във Велико Търново се включиха в инициативата Велико народно въстание. За кратко беше блокирано автомобилното движение в центъра на града, до инциденти не се стигна, съобщава БНР.

Протестиращите облепиха със стикери „Оставка“ и „Мафията вън“ площада около паметника „Майка България“ и за пореден път настояха за незабавна оставка на правителството на Бойко Борисов и провеждане на извънредни избори от служебен кабинет: 

„Ние сме готови, ако трябва още 100 дни да го направим, ние сме решили без прекратяване да продължаваме напред. Надяваме се до 3 ноември да свърши всичко“.

„Нямат намерение да подават оставка, все по-нагли стават. Вчерашното заседание на парламента го гледах целия ден, просто съм отвратена и омерзена. Ние ще бъдем тук, докато паднат“.

Митингът прерастена в шествие от паметника „Майка България“ до паметника на Стефан Стамболов, което блокира трафика в центъра на Велико Търново. Шествието беше охранявано от полиция, която не позволи да се стигне до инциденти. 

 

#Велико Търново #шествие #митинг #протест #"Велико народно въстание"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »