Колеги и близки скърбят за Силва Зурлева

Колеги и близки  скърбят за Силва Зурлева
A A+ A++ A

Съболезнования за загубата на журналистката Силва Зурлева продължават да валят. Приятели и колеги изказаха съжаление за смъртта й. Някои и благодариха за съвместната работа.

Телевизионният продуцент Маги Халваджян сподели, че именно Зурлева е била човекът, който е повярвал, че "Господари на ефира" "ще се превърне в страхотно шоу".

"Чухме се преди месец за да се уговорим за вечеря! Отложихме го за след Нова година! Явно ще го отложим отново. Но не завинаги! Защото дали днес или утре, дали в този или онзи ресторант, или в този или в друг живот, приятелите винаги се събират! Лек път, Силве!", написа той в официалната си страница във фейсбук.

Водещият Ники Кънчев също сподели, че ще запомни Силва Зурлева като приятел.

"Тя си остава за мен голяма Приятелка, усмихнат и сърцат Човек и топъл характер", написа той във фейсбук

Като емоционален човек я описа и Гергана Паси, бившият министър по европейските въпроси. Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов също изказаха съболезнования.

През ноември Силва Зурлева бе удостоена с почетния знак на държавния глава. Дълги години  тя бе част от борда на директорите на Нова телевизия. Работила е като преводач и редактор последователно в БНТ и София прес. От телевизията също изразиха съболезнованията си. През май журналистката се раздели с медията след близо 20 години работа в нея.

Силва Зурлева почина внезапно сутринта на 1 януари. От МВР съобщиха, че става въпрос за инцидент. Предполага се, че журналистката е паднала от стълбите в семейната си къща в село Ковачевица.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"