Спешна помощ: Удареният от гръм мъж е бил в изключително тежко състояние

Спешна помощ: Удареният от гръм мъж е бил в изключително тежко състояние
A A+ A++ A

47-годишен мъж почина снощи в София след като беше ударен от мълния. Човекът разхождал кучето си в столичния квартал "Люлин 6" когато се случил инцидентът. Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска заяви пред БНТ, че мъжът е транспортиран по най-бързия начин в "Пирогов", но състоянието му е било много тежко.

Снощи в 20.17 минути в Спешна помощ получили сигнал за мъж, ударен от мълния в "Люлин 6". Линейката е пристигнала на място за 8 минути.

''Момчето е било с жизнени функции, но в тежко състояние. По най-бързия начин е транспортиран в "Пирогов". През целия път на транспортирането са извършвани реанимационни действия, но буквално преди вратите на "Пирогов" е издъхнал. Явно е било много тежък инцидент. Ударът е бил изключително тежък. Аз не съм чувала такова нещо да се случва в града, но за съжаление винаги има първи път'', каза Катя Сунгарска, говорител на ЦСМП.

Сунгарска заяви, че това е втори инцидент за два дни. В неделя 38-годишен мъж, който е ловил риба в язовир "Искър" също е ударен от мълния. Това е станало при изваждането на лодката на брега. Мъжът остава на място.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"