Памела Андерсън отрече слуховете за връзка с Асанж

Памела Андерсън отрече слуховете за връзка с Асанж
Източник: Vesti.bg
A A+ A++ A

Звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън отрече слуховете, че поддържа романтична връзка с основателя на Уикилийкс Джулиан Асандж, който потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон, предаде Ройтерс. Имайки предвид положението му, Андерсън изтъкна, че при подобни условия много трудно би могъл да възникне романс. Родената в Канада звезда гостува на шведско телевизионно токшоу, предаде Дарик.

Австралиецът потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон през 2012 година, след като шведските власти поискаха екстрадицията му по обвинение за изнасилване, датиращо от 2010 година. Асандж отрече да е извършвал подобно престъпление. Запитана дали е имала любовна връзка с Асандж, Памела отговори с усмивка: "Та той е като в затвор и подобни неща биха били много трудни! Но нека да видим како ще стане, когато той отново излезе на свобода!"

Андерсън често споменава Асандж като една от предпочитаните от нея личности. "Той е най-известният политически бежанец на нашето време! Да бъдеш известен с това, че си преследван, не е позиция на силата, а позиция на уязвимостта. Той стана враг на САЩ, защото разкри най пазените им тайни. Джулиан се опитва да освободи света, като го просвети. Това е една романтична борба. Поради тази причина го харесвам!", заяви Андерсън. 

Памела Андерсън и Джулиан Асанж се сприятелиха през 2014 г., след като известната модна дизайнерка Вивиан Уестууд ги запозна.

#Памела Андерсън #Джулиан Асандж #Еквадор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"