161426 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38117 абоната       |      
USD 1.71474| EUR 1.95583| GBP 2.19018|
In English На русском
София
22°
Пловдив
24°
Варна
21°
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум
 

Последни мнения по темата

Коментари към статия: Лондон даде политическо убежище на руски банкер

Бившият президент на Московската банка Андрей Бородин, който избяга в Лондон през 2011 г., и срещу когото има издадена международна заповед за арест заради предполагаема измама в големи мащаби, потвърди, че Великобритания му е дала политическо убежище.

Обвинението срещу 45-годишния Бородин е в рамките на афера, свързана с Елена Батурина, съпругата на бившия московски кмет Юрий Лужков, съобщава БГНЕС, позовавайки се на руски медии.

Бородин е заподозрян, че неправомерно е отпуснал заем от 13 милиарда рубли (320 милиона евро) през 2009 г. на фирма, собственост на Батурина.

Русия иска британското правосъдие да й предаде бившия банкер.

Според Бородин обвиненията срещу него в Русия са политически мотивирани.

...
Автор: Мр.Фажоур Мелодъ, 11 август 2018 16:37:12
Здравейте...

Уважаеми кандидат, аз съм Mr.Favour Мелодия Световната най-добра компания за предоставяне на заем ООД .. Ние сме международна фирма за заем. Това е финансова възможност на вашата стъпка Ние предлагаме бизнес и лични заеми и т.н., доколкото се отнася до финансова помощ. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефикасни, бързи и динамични. И сътрудник финансист за недвижими имоти и всякакви видове финансиране на бизнес Кандидатствайте днес и ще получите заем от нас ..

Кандидатствайте сега за много нисък лихвен процент от 3% заем!

* Предлагаме заем в евро и долар
* Заемате между 5000USD до 90,000,000.00USD
* Изберете между 1 и 30 години, за да изплатите.
* Гъвкави условия за заем.
* Това е свят на щастие, който ни връща тази радост, като кандидатствате за заем с нас днес ...

Всички тези планове и повече, свържете се с нас сега по имейл за повече информация .. (favourworldbest990@outlook.com) ИЛИ SMS US NOW +1518 621 2700

Изпратете ни имейл сега: favourworldbest990@outlook.com
Обаждане / SMS: +1518 621 2700

Даването на смисъл на вашия свят.

За разбирането.

Световна компания за най-добра кредитна оферта..
Автор: jeremy, 10 август 2018 21:45:53
Добър ден, моето име е Джереми Карлос, аз съм гражданин на Мексико. Искам да свидетелствам за доброто заемополучател, който ми показа светлината, след като беше измамен от четири различни фалшиви интернет кредитора, всички ми обещаха заем, след като ме помолиха да платя много
такси, които не са довели до нищо и не са дали положителен резултат
резултати. Аз загубих много пари до близо 8000 долара.
    Един ден, когато разглеждах интернет, се натъкнах на стар пост за друга жертва като мен, която получи заем от финансовите служби на Саймън Фин, след като прочете нейното показание, реших да я пробвам последния път, и в рамките на 48 часа получих заем от 32 000 долара. Не можех да повярвам на очите си, сега съм щастлив и богат отново и благодаря на Бог, че такъв заем
подобни компании все още съществуват при тези измами навсякъде,
моля, съветвам всички там, които се нуждаят от заем, за да посетят електронната си поща ,,, simonfinnloan.inc@gmail.com, те никога няма да ви се провалят, а животът ви ще се промени както направих моята.
Бързо се свържете (simonfinnloan.inc@gmail.com) днес и вземете своя заем от тях.
Останете в безопасност и благословени
Автор: Дерек Дуглас, 1 август 2018 00:00:48
Здравствуйте

Вам нужен кредит? Мы выдаем все виды займов, таких как долговой кредит, бизнес-кредит, медицинский кредит, ипотечный кредит, студенческий кредит, процентная ставка 1,5%.

Свяжитесь с нами сегодня по электронной почте для получения финансовой помощи: easyloanfirm2020@gmail.com

С наилучшими пожеланиями
Дерек Дуглас
Имейл: intereurope.finance05@gmail.com

Надежден заем за всеки в рамките на 24 часа
Аз съм член на много банки и притежавам много капитал в нейните банки. Имахте нужда от парични заеми между физически лица, за да направите финансови затруднения и накрая да се измъкнете от задънената улица, която причинява банките, ние сме група от финансови експерти, способни да ви отпуснат сумата, от която имате нужда и при условия, те ще улеснят живота ви.
Ние отпускаме заеми в размер от 1 месец до 30 години и ние отпускаме 2 000 до 10 000 000 евро. Нашият лихвен процент е 2% на година.
Задавате ви банкови забрани и нямате полза от банките или по-скоро имате проект и нужда от финансиране, лош кредитен файл или имате нужда от пари, за да плащате сметки, да инвестирате в бизнес.
Така че, ако имате нужда от парични заеми, не се колебайте да се свържете с нас по пощата, за да научите повече за благоприятните ми условия.

Имейл: intereurope.finance05@gmail.com
Автор: Мрс Бенсон, 19 юли 2018 06:59:54
Поздравявам ви всички !!!!, получете кредита си сега.

аз съм тук отново .........

Имате ли нужда от заем? Интересувате ли се от получаване на заем за извършване на бизнес?
Или . Имате ли дълг да платите? изграждане на инфраструктура или повече
образование? Ние даваме заеми на всяка част на света. Нашият лихвен процент е
3%, с продължителност по договаряне, независимо от местоположението или кредитния статус.
За да получите заем днес Свържете се с нас сега по имейл в Адрес на компанията:
(Info.motecloanfirm@gmail.com)

(ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОРОВЕ)
Пълно име: .........
Размер на заема .................
Държава: ........................
Вашият доход: ...................
продължителност на заема ..............
Личен телефонен номер: ............

Благодарим ви, докато очакваме да се занимаваме с вас.

Много поздрави
Мисис Бенсън
Автор: романа, 17 юли 2018 17:03:09
Тема: лоан
Здравейте, ние сме християнска организация, създадена, за да помогнем на хората в потребностите от помощи, като например финансова помощ. Така че, ако преживявате финансови затруднения или сте във финансова бъркотия и имате нужда от средства за започване на собствен бизнес или имате нужда за да уредите дълга си или да изплатите вашите сметки, да започнете хубав бизнес или за вас е трудно да получите капиталов заем от местни банки, свържете се с нас днес по електронна поща на: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com за Библията казва в "Лука 11 : 10 Всеки, който поиска, получава, който търси, и който почука, вратата ще се отвори ", така че не забранявайте тази възможност, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги. ум и Бог се страхува от хората. Вие сте посъветвани да попълните и върнете подробностите по-долу. Вашето пълно име: _________ Вашата държава: _________ Вашата държава____________ Вашият адрес: _________ Вашият пол: _________ Вашият морски статус_________ Вашата окупация: _________ Номер на мобилен телефон: _________ Необходима сума на кредита: : _________ Месечен доход: _________ Цел на заема: ___________ Заявявахте ли се за заем преди: _________ Действайте бързо и излезте от финансовия стрес, бъркотия и трудности, като се свържете с ALENXANDER WALKER LOAN FIRM Днес по електронна поща на адрес: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com да бъдете третирани с най-добрите от нашите ресурси, докато не получите тези средства, прехвърлени в сметката Ви, а бързият и бърз отговор ще определи колко бързо ще получите кредита си. Без никакво закъснение Поискайте най-добрия и лесен кредит тук с нас. С най-добри пожелания г-н ALENXANDER WALKER КРЕДИТ ЗА ЗАЕМ В: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com
Автор: Ryan, 12 юли 2018 01:04:51
Здравейте !

Имате ли нужда от легитимна и бърза услуга за заем?
В момента предлагаме 3% заеми от всякакъв вид, бизнес кредити, лични заеми, автомобилни заеми, заеми за селското стопанство или финансиране на проекти? Ние предлагаме кредити на компании и физически лица по целия свят, консолидиране на дълга, въпреки че имате
нисък кредитен рейтинг и е трудно да получите заеми от местните банки или финансови институции? , и сега имате трудно време да се занимавате с банката си или с други финансови институции? Имате ли нужда от спешен заем, ако не?
(ryanloaninvestment001@outlook.com) ние даваме всички видове заеми.

Кандидатствайте сега и спешно спечелете пари!

* Заемате между 5 000 и 50 000 000 долара
* Изберете между 1 и 30 години, за да изплатите.
* Гъвкави условия за заем.

Всички тези планове и още, свържете се с нас сега.

свържете се с нас по имейл: за кредитната компания, която ми помогна тук, е техните координати за контакт (ryanloaninvestment001@outlook.com)


за разбирането
управление
Автор: Ben, 11 юли 2018 17:33:38
Здравейте,
Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лична, бизнес цел или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят да разширят бизнеса ви, предлагайки кредити от всякакъв вид. ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)
Автор: JohannEthan07, 10 юли 2018 17:53:45
Легитимни оферта за заем, Кандидатствай сега:
Търсите ли бизнес заем? Личен заем, жилищен кредит, заем за кола, студентски заем, заем за консолидиране на дълг, обезпечени и необезпечени кредити, ипотека, рисков капитал и т.н. Или ви е бил отказан кредит от банка или финансов институция по каквито и да било причини. Ние сме частни кредитори, отпускащи заеми на бизнес-мъже / жени и физически лица с нисък и достъпен лихвен процент от 2% годишно. ако сте заинтересувани от заем, свържете се с нас сега в (pataibalint01@gmail.com) и вземете своя заем днес най-скоро.

Легитимни оферта за заем.
Автор: росе анна, 10 юли 2018 15:41:33
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Роза Анна, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всички, които се нуждаят от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 2% на физически лица, фирми и компании при ясни и разбираеми условия и условия. свържете се с нас днес по електронна поща на адрес: (roseannamoore70@gmail.com)
Автор: ФРЕД, 10 юли 2018 02:01:16
Вземете своя заем сега в рамките на 48 часа

Добър ден

Искаш ли да бъдеш предприемач, да започнеш проект или да си купиш апартамент или имаш ли някакви финансови затруднения, помощта ти идва сега, загуби ли си сън, опитваш се да получиш заем, не позволявай мечтите ти да умрат, свържи се с господин Фред Лари, за бърз и надежден заем.

Ние предлагаме този вид заем под:

1 Заем на дружество
2. Бизнес заем
3. Апартамент заем
4. Автоматичен заем
5. Автомобилен заем и др.

ние предлагаме кредити на сериозни и честни клиенти, които са готови да ни сътрудничат с 3% лихвен процент, от 100,000.00 евро до 500,000,000,000.00.

Бързо се свържете с нас чрез нашия имейл (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Какво е номер: +2347061892843
Skype: fredlarry12

подписан
мениджър
Г-н Фред Лари
Автор: ЕРИЦА, 8 юли 2018 17:44:06
Здраво,
Ова е за да ја информира јавноста дека г-ѓа Морган Ерика, приватен кредитен заемодавач, има отворена финансиска можност за сите на кои им е потребна финансиска помош. Ние даваме заем со каматна стапка од 2% на поединци, фирми и компании под јасни и разбирливи услови и услови. контактирајте нè денес преку e-mail, за да можеме да ви ги дадеме условите за заем на: (morganerica007@gmail.com)
Автор: Meryl, 7 юли 2018 01:45:21
Търсите бизнес заем, личен заем, жилищен кредит, кола
заем, студентски заем, заем за консолидиране на дълга, необезпечени кредити, предприятие
капитал и др. .. Или ви беше отказан заем от банка или от финансова институция
институция по една или повече причини. Вие сте на правилното място за
Вашите кредитни решения! Аз съм частен кредитор, давам заеми
компаниите и физическите лица на ниска и достъпна лихва от
2%. Интерес. Моля, свържете се с нас по имейл
greatfuturefinancialservices@gmail.com
Автор: Mr.George Anderson, 6 юли 2018 05:57:22
Вземете заем днес с ниска ставка сега се прилагат заеми се дават в размер на 2% се прилагат сега това може да увеличи бизнеса си на по-голяма височина. Ние предлагаме кредит за бизнес и лични хора, ако имате нужда от кредит за започване на бизнес или кредит за изплащане на сметки свържете се с нас чрез (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) сега и получете кредит от нашата компания ... Осигурявам най-добрите заемни услуги.

Оферта за заем.
Автор: Mr. Dékány Endre, 5 юли 2018 17:10:47
Предлагаме различни заеми на физически лица (личен заем) и съдействаме на органи с лихвен процент от 2% за анулиране. Това е да ви помогнем да се справите с финансовите си задължения, особено с продължаващата световна финансова криза. Можете да заемате от 5000 до 100 000 000 евро. (Лири, евро или долари) За допълнителни запитвания, моля свържете се с нас по електронна поща (dakany.endre@gmail.com) С уважение.

Оферта за заем.

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО