171308 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38131 абоната       |      
USD 1.727| EUR 1.95583| GBP 2.28383|
In English На русском
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   Брекзит

Форум
 

Последни мнения по темата

Коментари към статия: Кристиан Вигенин: Промяната идва и ние можем да я поведем

За управляващите и за ГЕРБ особено всяко отлагане на предсрочните избори е в тяхна вреда, заяви в предаването „Неделя 150“ депутатът от БСП Кристиан Вигенин – председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в Народното събрание. Той се аргументира с данните на социологически агенции, които показват постоянен спад в рейтинга на ГЕРБ.

   

Според левицата предсрочните избори са неизбежни. Вигенин подчерта, че това не е само оценка на партията, а и на гражданите, а стабилността я „клати“ самото правителство:

„Основните проблеми пред правителството ги създава самата управляваща коалиция. Тя не се занимава с политика, не споделя с гражданите какви реформи смята да прави, къде иска да заведе страната. Единствените коментари, които чуваме от управляващите в последната година, са кой какви постове ще заема, кой какви скандали развива помежду си. Хората се умориха от това. Това е едно издевателство, което мисля, че е време вече да приключи. Колкото и да се отблъсква във времето, това няма как да продължи. Всички започват да го усещат вече“.

Предсрочните избори зависят от управляващото мнозинство, подчерта Вигенин и добави мнението си, че е въпрос на осъзнаване от тяхна страна. Според него първите сигнали в тази посока вече са дошли, а именно правителствените рокади и отказа за подкрепа на един от коалиционните партньори в малката коалиция.

...
Автор: пешо, 25 ноември 2018 15:48:21
Тези от БСП нормални ли са .
Тези нестава още по-вече от сегашните Тъ-ри

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО