171142 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38131 абоната       |      
USD 1.7176| EUR 1.95583| GBP 2.25716|
In English На русском
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   Брекзит

Форум
 

Последни мнения по темата

Коментари към статия: Дейли Стар: "Слънчев бряг" е бардакът на България

 

Ядрото на проститутките и сводниците в България се нарича "Слънчев бряг", а цената за час секс с елитна компаньонка може да стигне и 100 евро. За това информира читателите си британското издание "Дейли Стар" със статия за летния туризъм в курорта ни. Според вестника, цитиран от "Блиц", курортът е пълен с проститутки, като елитните момичета на повикване са почти толкова, колкото и по-евтините им колежки по храстите.

"Курортът е с уникална крайбрежна плажна ивица от над пет километра, жестоки партита и нощни клубове, които побират над 2500 души всяка вечер. Популярен е с евтиното пиене, двоен ром с кола е под две лири (4,38 лв. - бел. ред.). Но купонджийският курорт има и тъмна страна - огромен брой момичета за ескорт, които примамват британските младежи", пише изданието.

Според Daily Star освен обикновени жрици има и високоплатени проститутки, които търсят по-елитни клиенти. Такава е Тома, на 28 години, която се предлага чрез агенция в интернет. Красавицата продава "всичко специално, което искате да ви направя" срещу 100 евро на час. Проститутката приканва през нета скучаещите англичани, като задължително иска да се срещне с потенциалните клиенти в бар или тихо заведение. Предлага "масажи и нещо повече", а снимките ѝ в профила разказват повече от обясненията ѝ. Но Тома също не крие много - "Обещавам, че ще бъдете в рая в моята компания", споделя изкусителката, надупена към телефона си.

Голите красавици на по-солени цени имат и изисквания, посочва изданието. Сабрина, на 29 години, е категорична, че "отговарям само на учтиви и разумни съобщения" и ако получи такива, "мога да дойда в хотела ви или вие да дойдете при мен и да ми кажете какво искате да ви направя".

...
Автор: някой11, 11 септември 2018 22:12:58
В бърсака на БГидват най големите олигофрени и пияници от Обединеното кралство!!!!

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО