Промяна в движението в София преди концерта на Слави Трифонов

Промяна в движението в София преди концерта на Слави Трифонов
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Концертът на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд на Националния стадион "Васил Левски" тази вечер ще наложи промени в организацията на движението в центъра на София. 

От 19:15 ч. до приключване на концерта, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по:
ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“;  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“; бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П. К. Яворов“. 

Забранява се влизането на пътни превозни средства до 8:00 ч. на 30-ти септември при сектор Г на на стадиона и до същия час на 26 септември при сектори Б и В. 

Вратите на Националния стадион ще бъдат отворени 3 часа преди началото на концерта – в 17.00 часа, съобщиха от Шоуто на Слави на сайта си. Правилата изискват още всички лица до 18-годишна възраст влизат с придружител и попълнена и подписана от него декларация, за която няма нужда от нотариална заверка. Декларацията може да подготвите предварително, като я свалите от нашия сайт или може да я получите на място. 
Придружтелите на децата под 7 години, които ще влизат без билет, трябва да носят копие на акта им за раждане. Същото се изисква и за батковците и каките до 14 г., те обаче трябва да имат и билет. Деца от 14 до 18 години влизат с билет, с лична карта и с придружител. 


На концерта няма да бъдат допускани въоръжени лица и лица, под въздействието на алкохол, наркотични и други упойващи вещества. Не се допуска внасянето на храна и течности. Не се допускат флакони под налягане и предмети с дължина над 60 сантиметра. Не може да се внасят парфюми и дезодоранти. Не могат да бъдат внасяни и чадъри, публиката да ги замени с дъждобрани, съветват организаторите. 

Входът ще бъде затворен в 20.30 часа.

#Слави Трифонов #концерт #организация на движението #билети #вход

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »