Лудогорец с разгромен успех за Купата

Лудогорец с разгромен успех за Купата
БГНЕС
A A+ A++ A

Шампионът Лудогорец не се смили над Локомотив (Мездра) и прегази с 5:0 първия си съперник в турнира за Купата на България. „Орлите“ имаха пълно превъзходство над втородивизионния тим, но вкараха четири от попаденията си след почивката.

Изненадващо от 1/16-финалите в надпреварата отпадна Славия, която загуби с 1:2 гостуването си на Спартак (Плевен). Локомотив (Пловдив) пък спечели с 2:0 визитата си на новия член на Б група Оборище (Панагюрище) с голове на Зоран Балдовалиев от пряк свободен удар и от дузпа (с добавка).

Янаки Смирнов откри резултата за Лудогорец на терена на Локо (Мездра) в 16-ата минута, а Брайън Ангуло и Лукас Саша набързо узакониха успеха на „орлите“ с две попадения в 50-ата и 70-ата минута.

Боримир Карамфилов в 71-ата и 90-ата пък се разписа на два пъти и оформи крайното 5:0 в полза на шампионите, които играха в експериментален състав: Георги Аргилашки, Христо Попадиин, Георги Терзиев, Александър Александров, Браян Ангуло, Александър Василев, Джоди Лукоки, Михаил Александров, Янаки Смирнов, Олег Димитров.

По същото време пък Ботев (Пловдив) спечели с 4:0 гостуването си на Септември (Симитли), а Черно море разпиля със 7:1 Пирин (Разлог) също като гост.

#Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници