Юнайтед печели, а Ливърпул се дъни в Англия

Юнайтед печели, а Ливърпул се дъни в Англия
БТА/АП
A A+ A++ A

Манчестър Юнайтед победи Саутхямптън с 3:2 като гост в среща от шестия кръг на английската Висша лига, която се оказа сериозен проблем за „червените дяволи“, но те все пак си тръгнаха с три точки.

Манчестър Юнайтед е на второ място в класирането след 6 кръга, като има 13 точки – 1 повече от Уест Хям и Лестър. „Чуковете“ сразиха с 2:1 като гости Манчестър Сити и го оставиха с 15 пункта, а Лестър записа равенство 2:2 при визитата си на Стоук Сити, с което се смъкна на четвърта позиция. Саутхямптън е 16-ти с 6 точки.

Вижте подробности и видео от мача в Sporta.bg

Ливърпул пропусна да зарадва феновете си с победа и се задоволи само с равенство 1:1 като домакин на един от непретенциозните отбори в английската Висша лига – Норич. Срещата от шестия кръг на елита предложи приятен за окото футбол, но мърсисайдци не се възползваха от повечето си положения и не успяха да си тръгнат с всички възможни точки.

Заради равенството 1:1 Ливърпул остана 13-ти в класирането с актив от 8 пункта, като продължава да се затруднява да запише успех – след 0:0 като гост на Арсенал и болезненото поражение 1:3 в дербито с Манчестър Юнайтед последваха ремита с Бордо в Лига Европа и сега с Норич пак във Висшата лига. Домакините са 11-ти също с 8 точки.

Вижте подробности и видео от мача в Sporta.bg

 

#Манчестър Юнайтед #Ливърпул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници