Челси спечели дербито на Лондон срещу Арсенал

Челси спечели дербито на Лондон срещу Арсенал
A A+ A++ A

Отборът на Челси спечели дербито от шестия кръг на английската Висша лига, след като се наложи с 2:0 над Арсенал на "Стамфорд Бридж". Точни за "сините" бяха Курт Зума и автогол на Калъм Чеймбърс. Срещата ще се запомни с това, че гостите завършиха мача с 9 души, като при първия червен картон останаха сериозни съмнения около цялата ситуация.

След този успех Челси вече е с актив от 7 точки от шест мача и намира място в топ 10 на класирането, докато момчетата на Арсен Венгер остават 4-ти с 10 пункта, но преди останалите отбори да изиграят своите мачове.

Срещата започна на много високо темпо, като след само 120 секунди игра двата тима изградиха по една бърза атака, като след тази на Арсенал се стигна и до ългов удар, но нищо интересно не последва след центрирането на капитана Санто Касорла.

До десетата минута темпото на игра не спадна, като атаките пред двете врати се редуваха, но и играта в защита и на двата тима бе брилянтна, което лиши зрителите от интересни ситуации пред Асмир Бегович и Петър Чех.

Всичко за срещата може да прочетете на този линк.

#Премиършип #Челси #Арсенал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници