Риана отказа да пее на една сцена с Тейлър Суифт

Риана отказа да пее на една сцена с Тейлър Суифт
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Риана вероятно остава една от малкото звезди, които не са делили сцената с абсолютната сензация този сезон - Тейлър Суифт.

Попитана от изданието NME дали би се включила в супер успешното турне на Суифт озаглавено ''1989'' - кръстено на годината, в която е родена, Риана отговори скептично.

''Не мисля, че бих. Просто не виждам логиката. Не смятам, че идеите ни като артисти съвпадат, не смятам, че и публиката ни е една и съща,'' коментира 27-годишната певица от Барбадос. Наскоро тя стана първият изпълнител, преминал границата от 100 млн. дигитални продажби на сингли.

''Аз я виждам като модел за подражание, а аз определено не съм такава,'' допълни тя.

По време на всеки един свой концерт из САЩ и чужбина, Суифт избира да сподели сцената с други артисти, на които самата тя е почитател. Сред тях в списъка се включиха Уиз Калифа, Ед Шийран, Джъстин Тимбърлейк и дори комедийната актриса Елън Дедженеръс.

В момента обаче, Риана е избрала да се фокусира изцяло върху най-новият си албум - ''R8'', както и на новото си любовно завоевания - рапърът Травис Скот.

''Независимо какво напиша онлайн, след три коментара някой ме пита - ''Къде е новият албум?'' Независимо какво казвам, само това интересува феновете ми. Така се вълнувам, защото нямам търпение да им представя нещо страхотно,'' допълни Риана.

Тя все пак не издаде точната дата, на която ще излезе новият й албум, а уточни че просто иска да усети, че е напълно завършен преди да го представи на публиката.

 

#Риана #Тейлър Суифт #концерт #турне #1989 #албум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"