Вътрешните тестове на Windows Phone 8 са започнали

Вътрешните тестове на Windows Phone 8 са започнали
A A+ A++ A

Все още очакваме Microsoft да пусне ъпдейта до Windows Phone Тango, което трябва да стане през идните седмици, но компанията продължава да работи по следващите версии на платформата. Засега официалната информация около Windows Phone 8 е оскъдна, но доказателства за съществуването й продължават да се появяват в интернет. Последното идва от приложението I'm a WP7! в което е била отчетена появата на Windows Phone 8 Apollo с номер 8.0.9662.0. Според създателя му тази информация е трудно да бъде фалшифицирана. Междувременно източници на сайта WPCentral са потвърдили, че вътрешните тестове на Windows Phone 8 са започнали в Microsoft в края на март.

Финландското издание Italehti.fi също пише, че Windows Phone 8 ще дебютира през октомври и предвид, факта, че Nokia World ще се проведе през последните дни на септември, вероятността тогава финландската компания да представи свои телефони с платформата е много голяма. В интерес на истината, предвид на по-сериозното партньорство с Microsoft, не бихме се изненадали, ако Nokia обяви първият телефон с WP.

Очакванията са Windows Phone 8 да бъде първото сериозно освежаване на платформата от дебюта й през 2010 г. и да използва различни технологии от Windows 8. Сред новостите вероятно ще бъдат поддръжка на многоядрени процесори, работа с по-високи екранни резолюции, интеграция на технологии като LTE и NFC и др.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници