Брат Пит и Анджелина Джоли се сгодиха

Брат Пит и Анджелина Джоли се сгодиха
Анжелина Джоли бе фотографирана с брачна халка при визита в музей на изкуството в Лос Анджелис заедно с Брат Пит и синът им Пакс. Снимка: vanityfair.com/AP
A A+ A++ A

Анжелина Джоли и Брад Пит обявиха годежа си официално.

Звездната холивудска двойка призна, че минава под венчило, след като в американските медии се появиха снимки, на които актрисата е с годежна халка, предаде БГНЕС, позовавайки се на „Ройтерс”.

Анжелина Джоли бе фотографирана с брачна халка при визита в музей на изкуството в Лос Анджелис заедно с Брат Пит и синът им Пакс.

Актрисата носеше голям правоъгълен диамантен пръстен на лявата си ръка.

Снимки на тримата в музея се появиха в медиите, а дизайнерът Робърт Прокъп потвърди, че е направил пръстена специално за актрисата по настояване на Брат Пит.

„Цялата работа от концепцията до реализацията отне една година, като Брад Пит изчака подходящ момент да поднесе специалното бижу на Анжелина Джоли,” обяви дизайнерът в специално заявление.

Говорителката на Брат Пит Синтия Пет-Данте потвърди, че двамата са решили да се оженят след 7-годишно съжителство и отглеждането на 6 деца.

„Това е обещание за бъдещето и децата им са много щастливи. Все още не определена дата за сватбата,” каза говорителката.

Три от децата на 48-годишният Брат Пит и 36-годишната Анжелина Джоли са техни, а другите три са осиновени. Всички те са под 11-годишна възраст.

Брат Пит и Анджелина Джоли са заедно от 2005 година, но още не са сключили брак.

#Анжелина Джоли #Брад Пит #годеж #пръстен #брак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"