Дянков скандализира обществото с фотосесия

Дянков скандализира обществото с фотосесия
По-наблюдателни „Фейсбук" потребители шеговито отбелязват, че на фон зад министъра се вижда червен грамофон, който, по думите им, по-скоро би отивал на представител на БСП, отколкото на ГЕРБ. Снимка: MAX Magazine, Facebook
A A+ A++ A

Снимка на вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков предизвика възмущение и недоволство в социалните мрежи.

Снимката е за новия брой на списание „Макс Мегъзин" и на нея финансист номер едно се е излегнал небрежно на диван с широка усмивка на лицето.

След като фотографията беше качена на страницата на изданието във „Фейсбук", тя започна масово да се разпространява от потребители на социалната мрежа, придружена от коментари на недоволство.

Сред най-острите критики на снимката са, че не подхожда на министър да заема позата, в която се е излегнал Дянков и че фотографията не отговаря на имиджа, който вицепремиерът трябва да налага в обществото.

По-наблюдателни потребители на социалната мрежа пък шеговито отбелязват, че на фон зад министъра се вижда червен грамофон, който, по думите им, по-скоро би отивал на представител на БСП, отколкото на ГЕРБ.

От „Макс Мегъзин" са публикували и част от интервюто със Симеон Дянков, отпечатано в изданието.

На въпрос „Какво ще направите, ако случайно ви снимат със скъсан чорап както Пол Уолфовиц – бившия шеф на Световната банка?", Дянков отговаря:

„Бих си скъсал и нещо друго и бих казал на журналистите, че това е мода, която още не е стигнала до тях. Ще се опитам да се измъкна по тъча. Или ще кажа: „Ето, вижте докъде ни докарват социалистите, където и да управляват!", коментира финансовият министър.

#Симеон Дянков #Министър на финансите #вицепремиер #Макс Мегъзин #БСП #ГЕРБ #Фейсбук #Пол Уолфовиц #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"