Линейка прегазила тревната площ на Руски паметник за да помогне на пиян мъж

Линейка прегазила тревната площ на Руски паметник за да помогне на пиян мъж
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Линейката, която заседна в тревата на Руски паметник в 1.30 часа през нощта на 5 септември, се е отзовала на повикване за мъж в безпомощно състояние в тревните площи.

Това съобщи зам.-директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в София Светла Богданова в интервю за OFFNews. Тя допълни, че на шофьора е поискано писмено обяснение за това каква е била причината да мине през тревната площ, но той все още не го е представил. Богданова заяви, че в случай, че обяснението не е добре обосновано, шофьорът ще бъде строго наказан.

Автомобилът на "Спешна помощ" заседна в новите "зелени" релси на столицата, по които се движат трамваите на "Руски паметник" на 5 септември.

Линейката е останала в тревата повече от час, докато бъде избутана с помощта на таксиметрови шофьори и случайни минувачи. Мъжът, заради когото е повикана линейката, просто е лежал безпомощно в тревната площ. Както се оказа, причината е била употребата на алкохол. В момента, в който се е почувствал по-стабилен, той просто си е тръгнал от местопроизшествието.

 

#линейка #пиян #мъж #шофьор #София #руски паметник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"