Димитър Бербатов иска нещо специално за юбилея на ПАОК

Димитър Бербатов иска нещо специално за юбилея на ПАОК
A A+ A++ A

Новото попълнение на ПАОК Димитър Бербатов изрази надежда, че тимът ще успее да направи нещо специално по случай 90-годишнината си.

Българският нападател се присъедини вчера, 3 септември, към гръцкия клуб и вече очаква първия си мач за отбора, воден от Игор Тудор.

"Треньорът е млад, играл съм срещу него и го познавам. Имаме добър отбор и се надявам да помогна на младите играчи с моя опит и съвети.

Тази година клубът има 90-годишен юбилей, така че нека направим нещо специално. Ще тренирам с отбора, очаквайки първия мач.

Знам, че атмосферата ще е невероятна", коментира Бербатов. Той разкри и какво го мотивира да продължи да играе и на 34-годишна възраст.

"Обичта към футбола ме кара да продължа. Единственото, което съм правил, е да играя футбол.

Когато остаряваш, желанието е да играеш още и още. Надявам се да повлияя добре на отбора, да помогна на играчите, на треньора, клуба с моите голове и асистенции.

Ще бъде фантастично, ако спечелим трофей с тима в 90-годишнината. Не мисля за моето представяне, а за това на целия отбор и ето защо няма значение дали ще вкарвам, или асистирам", заяви Бербатов, цитиран от ТВ7.

#Димитър Бербатов #ПАОК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »