Службите за сигурност на САЩ уважавали българските заради Цветанов

Службите за сигурност на САЩ уважавали българските заради Цветанов
На 3 април Цветан Цветанов (на снимката) посрещна в София директора на Американската служба за борба с наркотиците ДЕА Мишел Лионхарт. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Директорът на Интерпол – Вашингтон Тим Уилямс поздрави вътрешния министър на България Цветан Цветанов за доброто сътрудничество между правоохранителните органи на САЩ и България.

„Американските служби изпитват огромно уважение към работата на колегите си от българските агенции. Заслугите за това в голяма степен са и лично Ваши," посочи Тим Уилямс.

По време на срещата, в която участваха и главният секретар на МВР Калин Георгиев и директорът на Дирекция „Международно оперативно сътрудничество" Илия Пулов, вътрешният министър Цветан Цветанов подчерта активния обмен на информация, който службите в България поддържат с Интерпол, съобщиха от пресцентъра на МВР.

„Надявам се, че с работата ни сме успели да помогнем за разкриването на много престъпления, както в България, така и в САЩ," каза още Цветан Цветанов.

Той заяви, че българските власти работят безупречно с американската правоохранителна система и доказателство за това са посещенията у нас на ръководителите на всички важни служби в САЩ.

#Интерпол #Вашингтон #България #Цветан Цветанов #САЩ #МВР #министър на вътрешните работи на България #вътрешен министър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"