Арестуваха трима мъже за трафик на момичета в Слънчев бряг

Арестуваха трима мъже за трафик на момичета в Слънчев бряг
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трима мъже, извършвали вътрешен трафик на момичета, са задържани след специализирана полицейска акция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията е проведена от служители на "Криминална полиция" и жандармерия в Бургас и полицаи от Районното управление в Несебър.

Задържаните са на възраст между 35 и 40 години, от Плевен. Разпитани са над десетима свидетели, посочили като организатор на престъпната дейност единия от задържаните – А.А. на 38 години. Той е привлечен в качеството на обвиняем за вътрешен трафик. Наложена му е мярка за задържане до 72 часа.

Установено е, че на младите жени – на възраст между 18 и 28 години, било обещавано да работят като танцьорки. В последствие, на някои от тях е предлагано да извършват сексуални услуги срещу заплащане. Уговорката била парите, получавани от сексуалните услуги, да се делят по равно. Всяко от момичетата получавало заработеното в края на "работния ден" в отделен плик.

Момичетата били настанявани в частни квартири в Слънчев бряг, а клиентите обслужвали в специално пригодени за целта помещения в непосредствена близост до еротик-клуб в курортния комплекс. "Политика на фирмата" била сексуалните услуги да се продоставят само на чужденци.

При претърсване на помещенията, ползвани от момичетата, са намерени и иззети наркотични вещества, както и документи, доказващи осъществяваната престъпна дейност.

#трафик #момичета #Слънчев бряг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »