Трансферни слухове и новини от последното денонощие

Трансферни слухове и новини от последното денонощие
A A+ A++ A

"Kicker": Тотнъм и Волфсбург са готови да наддават за Себастиан Роде от Байерн (Мюнхен). Въпреки, че халфът не е първи избор в стартовия състав на баварците, треньорът Пеп Гуардиола няма намерение да се разделя с него.

"Sport Mediaset": Ливърпул ще влезе в битка с италианския шампион Ювентус за подписа на Хенрих Михтарян от Борусия (Дортмунд). През зимата мърсисайдци опитаха да привлекат играча, но тогава ръководството на немците поряза мечтите им. Сега обаче те са готови да разгледат всяка оферта за арменеца, а "червените" от своя страна са приготвили трансферна сума в размер на 21 милиона евро.

"Gianluca di Marzio": Съндърланд е впрегнал силите си в опит да привлеже Джонатан де Гузман от Наполи. Бившият играч на Суонси има желание да се завърне на Острова, пред това да заиграе в Олимпик (Марсилия) и именно "черните котки" ще му предоставят тази възможност с оферта от 5 милиона евро.

"Дейли Телеграф": Ръководството на Челси ще разгледа всяка една оферта, която пристигне в клуба за закупуването на Виктор Моузел и Хуан Куадрадо.

"Дейли Мейл": От Реал Мадрид са готови да предложат Кейлор Навас плюс допълнително заплащане, за да отмъкнат Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед.

"The Guardian": През последните 10-тина дни Байер (Леверкузен) и Рома отправиха оферти за централния защитник на Ливърпул Мамаду Сако, което е накарало ръководството на "червените" да предложи на французина нов договор. Той не взе участие в първите две срещи на Ливърпул, но от ръководството нямат намерение да се разделят с него.

Още трансферни слухове може да прочетете на този линк. 

#трансферен прозорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници