Трансферни слухове и новини от последното денонощие

Трансферни слухове и новини от последното денонощие
A A+ A++ A

"Скай Спортс": През миналия сезон Алекс Сонг игра под наем от Барселона в Уест Хям и ръководството на "чуковете" е останало доволно от представянето на дефанзивния халф. Тимът от Лондон има желание да закупи камерунеца, като в момента той преминава медицински прегледи.

"Скай Спортс": Отборът на Ливърпул е отказал офертите на Рома и Байер Леверкузен за закупуването на централния бранител Мамаду Сако. За сега 25-годишният французин е резерва в тима на Брендън Роджърс, но северноирландецът ще разчита на него в следващите месеци.

"Foot Mercato": Ръководството на Челси е предложило на Пари Сен Жермен и Байерн (Мюнхен) своя халф Вилиан. Очаква се до часове да се финализира трансферът на Педро, което ще означава, че бразилецът най-вероятно ще прекара повечето от времето през сезона на пейката. В ПСЖ обаче няма как да бъде продаден, тъй като шампионите на Франция не могат да привличат повече играчи, които не са европейци.

"Дейли Експрес": Саутхямптън и Борусия (Дортмунд) са готови да вземат Аднан Янузай от Манчестър Юнайтед под наем до края на сезона. 20-годишният халф иска да играе редовно футбол, като според изданието това може да накара ръководството на "червените дяволи" да се раздели с белгийския национал за един сезон.

"Дейли Експрес": Турският Бешикташ се е свързал с ръководството на Арсенал относно евентуален трансфер на Месут Йозил, но връзката е била прекъсната моментално.

"Дейли Експрес": Палермо си хареса Джоел Кембъл от Арсенал, но сумата от 7 милиона паунда, която "артилеристите" искат е непосилна за италианския тим.

Още интересни трансфери може да видите на този линк.

 

#Димитър Бербатов #трансферен прозорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници