Доналд Тръмп искал принцеса Даяна за "съпруга трофей"

Доналд Тръмп искал принцеса Даяна за "съпруга трофей"
Снимки: БТА; ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Кандидатът на републиканците за номинация за надпреварата за Белия дом през 2016 година - Доналд Тръмп, е преследвал британската принцеса Даяна, съобщава италианският вестник „Кориере дела сера". Медията се позовава на разкритията на британската журналистка Селина Скот, която е била близка с принцесата.

Тръмп се познавал със Скот, като не криел пред нея интереса си към личния живот на Даяна. Когато милиардерът научил за проблемите в брака й с принц Чарлз, той предприел истинска офанзива спрямо нея.

Започнал да я засипва с огромни букети, всеки един от тях на стойност няколкостотин лири, разказва журналистката. Тези букети, най-често от орхидеи и рози, били придружавани и от бележки, в които милиардерът описвал възхищението си към принцесата.

Със сигурност Тръмп е възприемал Даяна като евентуална "съпруга трофей", разказва Селина Скот. Днес от бележките на Тръмп до Даяна няма и следа, но журналистката Селина Скот се кълне, че в даден момент принцесата имала чувството, че е преследвана от Тръмп.

Историята излиза наяве в момент, в който Тръмп е критикуван заради редица обидни изказвания срещу жени.

#Доналд Тръмп #принцеса Даяна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »