Почетино: Кейн няма да ходи никъде

Почетино: Кейн няма да ходи никъде
Маурисио Почетино Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Маурисио Почетино опроверга слуховете, които пращат нападателя на Тотнъм, Хари Кейн, в Манчестър Юнайтед.
Според наставника на Тотнъм, лоялността на нападателя към клуба е „впечатляваща”.

Въпреки това, името му продължава упорито да се свързва с клуба от Манчестър. Кейн направи невероятен първи сезон с „шпорите“, в който отбеляза 21 гола и привлече погледите на големите клубове върху себе си. Ако смятате, че той може да поеме в посока Юнайтед, може да направите залог в Betfair.

По последна информация, от Юнайтед са направили дискретно запитване за цената на играча и очакванията са, че ще бъде отправена многомилионна оферта към лондонския клуб.

В момента Юнайтед разполага в предни позиции с Уейн Руни, Хавиер Ернандес и Джеймс Уилсън, като Депай също може да играе там. Ван Гаал обаче смята да се отърве от мексиканеца, а Тотнъм се оказа един от кандидатите. Официална оферта от страна на „шпорите“ обаче няма.

Руни игра като чист нападател при победата срещу Тотнъм през новия сезон, но не убеди с представянето си, че ще може да се справи със задачата да е единствен на върха на атаката. Англичанинът често бе използван в халфовата линия от ван Гаал през изминалия сезон, но този сезон ще заема централна роля в нападанието на „червените дяволи“. За последно Руни бе използван като нападател през сезон 2011‐12, когато отбеляза 34 гола.

Почетино добави и че не само, че не смята да се разделя с основния си нападател, но и да закупи още един такъв към своя състав. Според медиите на Острова става въпрос за нигерийският нападател Клинтън Н‘Джие от Олимпик Лион. Говори се, че двата отбора са си стиснали ръцете за сумата от 12 милиона паунда и е въпрос на време трансферът да бъде обявен.

#Маурисио Почетино #Тотнъм #Хари Кейн #Манчестър Юнайтед #Манчестър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници