Иво Аръков избухна във Фейсбук: Не съм разорен!

Иво Аръков избухна във Фейсбук: Не съм разорен!
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Актьорът Иво Аръков изпусна нервите си срещу жълтата преса и в гневен коментар отвърна на клюките, че е разорен. Ето какво написа той на профила си във Фейсбук:

"Скъпи приятели от "Уикенд", един човек на изкуството НИКОГА не може да бъде разорен, дори да Е наистина разорен, а всъщност истината е, че не съм! Аз съм по щастлив от всякога, но вие няма да узнаете това, както и всяка друга медия, която разрушава истинското му значение. Единственото разорено нещо са всеобщите амбиции страната ни да се изправи и мечтите ви да се превърнете в писатели!

За всеобщо огромно съжаление страната ни ще си остане бедна, също както речникът ви! Ще си останете обикновени евтини, дребни, незначителни, подкупни драскачи, за които все още има човек, който ви замеря боклуците с 50ст! Всички вие разорени и разочаровани плавно ще потъвате към дъното с читателите си! Моето, както и на скъпите ми колеги по театрите изкуство (дума, която вие отдавна сте забравили как се произнася, но от която повярвайте ми отчаяно се нуждаете) ще продължава да расте, моят уикенд тепърва предстои, защото "Който обича работата си, не му се налага да работи!" За съжаление вашата работа е ненужна фекална маса и ще тежи на душата ви, не на скромния ви череп! Благодаря за вниманието и за добрите пожелания!

П.С. Наздраве за човекът вечно мразещ, вечно недоволен, вечно комплексиран и САМОТЕН! Защото само човекът БЕЗ изкуство е винаги нещастен!"

#Иво Аръков #театър #вестник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »