Стоичков засипа с критики Луис ван Гаал

Стоичков засипа с критики Луис ван Гаал
A A+ A++ A

Неприязънта на Христо Стоичков към Луис ван Гаал направи впечатление за пореден път дори на чуждестранните спортни медии. Негативните словоизлияния на Камата по адрес на холандския специалист бяха цитирани дори от водещния футболен сайт в световен мащаб „Goal.com”, а темата е обширна – от селекционната политика на Ван Гаал до вижданията му за играта и цялостната философия.

Goal.com” припомня, че Стоичков е петкратен шампион на Испания и носител на титлата в Шампионска лига с екипа на Барселона, но отношенията му с Ван Гаал, когато холандецът застана начело на клуба през 1998 година, никога не са били гладки.

Никога не бих следвал заповедите на Ван Гаал“, коментира Стоичков, определен за „българска футболна икона“ от Goal.com.

Това, което той направи с Валдес, показва, че просто е лош човек. Дано Педро се вслуша в разума и не реши да напусне в посока Манчестър Юнайтед. Нямам никакво уважение към Ван Гаал.

Веднъж бях контузен и посетих „Камп Ноу“ със съпругата си. Ван Гаал отиде при нея и я попита как може да бъде омъжена за някой като мен. Тя му каза, че съм носител на „Златната топка“. През 1998 година напуснах Барселона изцяло заради Ван Гаал“, каза още Стоичков.

#Христо Стоичков #Луис Ван Гаал #Барселона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници