Михаела Филева и Били Хлапето били арестувани в Слънчев бряг

Михаела Филева и Били Хлапето били арестувани в Слънчев бряг
Снимка: artmedia-bg.com
A A+ A++ A

Любимците на родните тийнейджъри Михаела Филева и Билян Моллов - Били Хлапето, са били задържани преди десетина дни в Слънчев бряг.

Това обаче се държало в дълбока тайна по разпореждане на висши полицаи от Бургас. Двамата певци са пътували за участие на концерт във Варна, когато колата им е била умишлено спряна за проверка. В полицията е имало информация, че автомобилът, който е собственост на Моллов, е използван от автокрадци.

Колата, която е засичана при няколко случая на кражби в София и Пловдив, е имала идентичен регистрационен номер и номер на шаси. Именно поради тази причина возилото на Били Хлапето е бил заведено в регистър в МВР за автомобили, „присъствали на престъпления". Впоследствие се оказало, че бандитите са направили клонинг на автомобила на Моллов.

Двамата изпълнители са престояли в полицейското управление в Слънчев бряг над 4 часа, през които са били щателно разпитани, пише в. „Всеки ден“. След това са били освободени, без да им се повдигат обвинения. От музикалната компания на двамата – „Монте мюзик“, са потвърдили за случая, като са го определили като „незначителен“.

#Михаела Филева #Слънчев бряг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници