Бионсе си купи обувки с 1290 брилянта и 1000 години гаранция

Бионсе си купи обувки с 1290 брилянта и 1000 години гаранция
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Гласовитата поп звезда Бионсе Ноулз си купи летни дамски обувки за 284 146 евро, с които ще бъде обута за снимките на новия си клип Queen Bee.

Обувките са продукт на дизайнерът Кристофър Шелис и се наричат "Съзвездие за принцеси" (Princess Constellation). Той е създал два варианта на това скъпоценно брилянтно чудо с небесно сини пеперудки – от платина и от 18-каратово злато. И в двата варианта са украсени с 1 290 скъпоценни камъка, пише "Дейли мейл". И за тях дава гаранция от цели 1000 години. 

Очевидно пищната красавица не пести за аксесоари и за новия си клип тя придоби златен пояс-колан с инкрустирани скъпоценни камъни за 78 174 евро.

В същото време талантливата попзвезда разширява своята бизнес империя все повече и повече. Преди дни тя пусна лична колекция от модерни, временни татуировки. Певицата сподели, че е създала "готини, приказни и безупречни" татуировки съвместно с фирмата Flashtat.

Колекцията включва татуировки в черно и златисто. 33-годишната звезда сподели, че линията е от 57 различни дизайна, които по някакъв начин са въплъщение на нейния личен стил.

Припомняме, че Би може да се похвали със 17 спечелени статуетки "Грами", като за пръв път получава номинация през 2000 г., докато още е в групата Destiny's Child. 

#Бионсе #Грами #обувки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »