Съседи си спретнаха меле в Свиленград

Съседи си спретнаха меле в Свиленград
Четирима мъже и две жени от Свиленград са задържани за нарушаване на обществения ред. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Четирима мъже и две жени от Свиленград са задържани за нарушаване на обществения ред.

Във вторник около 18.30 часа в полицейското управление бил получен сигнал за бой в махала в квартал „Капитан Петко войвода“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Незабавно на мястото били изпратени 5 полицейски автомобила с над 20 униформени. В хода на разследването станало ясно, че след получена призовка за неуредени междусъседски отношения от 64-годишен мъж и 56-годишната му съпруга, друга тяхна 60-годишна съседка, която е от страна на жалбоподателите, отправила реплики към двете им дъщери, което довело до спречквания и саморазправа.

В скандала се намесили хора както от страна на жалбоподателите, така и на ответниците.

Участниците в мелето използвали стъклени бутилки, камъни, тухли и други подръчни материали, с които са изпочупили и стъклата на домовете на лицата, с които са в пререкания.

Един от участниците, на 63 години, размахвал и газов пистолет с неустановен произход и нерегистриран в полицейското управление, който впоследствие е иззет от органите на реда. Същият с бутилка с неустановена течност напръскал и лицето на 21-годишен опонент.

Във връзка с изясняване на случая в РУП – Свиленград, били доведени 16 лица, присъствали на инцидента, а шестимата основни нарушители – четиримата мъже (на 43 години, 63 години, 21 години и 64 години) и жените (на 40 години и 28 години) са задържани с полицейска мярка до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

#Свиленград #свада #меле #бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"