Продават на търг златния трон на Цар Киро

Продават на търг златния трон на Цар Киро
Златният трон на Цар Киро всъщност е мека мебел, дървенията на която е боядисана с боя със златист цвят. На този стол Рашков даваше и изявления пред медиите. Снимка: monitor.bg
A A+ A++ A

Обявяват търг за златния трон на Кирил Рашков, известен като Цар Киро.

Имуществото на фамилия Рашкови ще бъде продадено на търг заради неплатени данъци на стойност 66 000 лв. на Кирил Рашков, съпругата му Костадинка и дъщеря му Събка, съобщи bTV.

Златният трон на Цар Киро всъщност е мека мебел, дървенията на която е боядисана с боя със златист цвят. На този стол Рашков даваше и изявления пред медиите. Освен стола ще бъдат обявени за продан и маси, шкафове, музикална техника.

Частен съдебен изпълнител вече е описал по-голяма част от движимите вещи на Рашкови.

На фамилията са издадени административни актове за неизплатените данъчни задължения.

Задълженията не са плащани от 2008 г. и са за два недвижими имота в Пловдив. Между тях е и 6-етажна сграда в центъра на града, която фамилията построи преди години и имаше намерение да превърне в хотел. Сега обаче тя приютява багажа на фамилията от Катуница.

„Актовете са им били връчени, тъй като не са платени в законния срок. Ние сме предприели действия за тяхното събиране по принудителен начин вече със завеждане на изпълнително дело при частен съдебен изпълнител“, обяснява Цвета Попова, директор „Местни данъци и такси“ в Пловдив.

Синът Ангел Рашков заяви, че няма да допусне публичната продажба и семейството ще подпише споразумение с данъчните за разсрочено плащане на дълга.

#Кирил Рашков #Цар Киро #Катуница #неплатени данъци #Пловдив #търг #Ангел Рашков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници