Григор Кумитски - тихо, но категорично присъствие

Григор Кумитски - тихо, но категорично присъствие
A A+ A++ A

Добър знак е, че медиите поставиха геройството на Григор Кумитски на преден план в съобщенията си за трагичната му гибел, каза пред бТВ журналистът Георги Тошев, който е работил в общи проекти с 36-годишния оператор. Важно е според него да разберем и покажем примера, който той дава.

Днес погребват младия мъж, който без колебание се хвърли в бурно море да спаси давещо се руско момиче. Григор Кумитски се удави в петък в курорта "Албена", където е бил за пробни снимки.  Трагичният инцидент стана малко преди 19 ч на пост №7 до хотел “Калиакра”.

„В професията и живота си той присъстваше тихо, но категорично. Не обичаше да е център на внимание”, каза пред „Тази сутрин” Георги Тошев.

“Сбогом, Гриша. Много ни липсваш, приятелю. Ще останеш винаги в сърцата ни”, написа режисьорът Ники Илиев на личната си страница във фейсбук в събота вечерта. С благодарност споделя спомени за загиналия оператор и режисьорката Зорница София. "Няма да му позволя да те забрави", пише майката на детето му.

За приятеря и оператора Григор Кумитски вече има стотици постове в социалните мрежи. Той е оператор на продукции като “Революция Z”, “Фамилията” и “Чужденецът”.

Прощаването с Григор Кумитски е от 14 часа днес в църквата на Централни софийски гробища.

#Григор Кумитски #примера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"