Дъщерята на Уитни Хюстън, Боби Кристина почина

Дъщерята на Уитни Хюстън, Боби Кристина почина
A A+ A++ A

Единствена дъщеря на известната поп певица и актриса Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун почина в САЩ на 22 години, съобщи АП, цитирайки съобщение на семейството на Хюстън, обявено в портала "Ентъртейнмънт онлайн".

Боби Кристина Браун бе докарана в болница в Атланта столицата на щата Джорджия, на 31 януари, след като бе намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения й дом в предградие на Атланта. Тя живееше там с Ник Гордън - мъжа, когото наричаше свой съпруг. В полицейските отчети случаят се води като "удавяне". Лекарите я поставиха в състояние на изкуствена кома, за да се опитат да спасят живота й. Оттогава досега тя остана на командно дишане.

Според Кристен Фостър, представител на семейството, Боби Кристина Браун е починала, заобиколена от близките си. "Тя най-накрая намери покой в ръцете на Бог. Искаме отново да благодарим на всички за огромната любов и подкрепа през последните няколко месеца", каза Фостър, цитиран от БТА.

Боби Кристина е дъщеря на поп дивата Уитни Хюстън и "ар енд би" певеца Боби Браун. Майка й почина на 48-годишна възраст през февруари 2012 г. при много сходни обстоятелства. Тя бе една от най-популярните поп певици в САЩ през последните десетилетия.

#Боби Кристина #кома

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »