Реал Мадрид разпиля Манчестър Сити "приятелски"

Реал Мадрид разпиля Манчестър Сити "приятелски"
ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Реал Мадрид разпиля Манчестър Сити с 4:1 в контрола от приятелския турнир „Международна купа на шампионите“ на стадион „Мелбърн Крикет“ в едноименния австралийски град. Срещата между втория в испанското първенство и втория в английското премина под тоталната диктовка на „белия балет“, който в този двубой използва новите си сребристо-сиви екипи.

Видео от головете вижте в Sporta.bg

Още до 25-ата минута „кралския клуб“ си осигури аванс от два гола с бързи попадения на Карим Бензема и Кристиано Роналдо. Французинът, който е спряган за трансфер в Арсенал, но всъщност няма начин да напусне „Сантяго Бернабеу“, се възползва от центриране успоредно на голлинията на Гарет Бейл в 21-ата минута.

Четири по-късно Тони Кроос пусна великолепен извеждащ пас от дълбочина в наказателното поле и Роналдо по изключително елегантен начин прехвърли Джо Харт, който докосна топката, но не можа да ѝ попречи да премине голлинията.

Реал Мадрид продължаваше с разнообразните атаки, а Кристиано през целия мач демонстрираше добро настроение и на няколко пъти опитваше трикови отигравания. Португалската суперзвезда дори пропускаше чисти положения, особено второто полувреме, в стремежа си да отиграе максимално нестандартно ситуациите и да комбинира със съотборниците си.

В 44-ата минута Пепе с глава се разписа за 3:0, след като бе оставен непокрит на около шест метра от голлинията при центриране от корнер. В добавеното време на първата част съдията даде безумна дузпа в полза на Сити за игра с ръка на Серхио Рамос. Бранителят не само че бе извън очертанията на наказателното поле, но докосна кълбото непозволено едва след като това бе направил Рахийм Стърлинг. Яя Туре бе точен от бялата точка за 3:1.

След почивката Реал Мадрид вкара само още един гол, въпреки че цялото полувреме се игра пред вратата на Джо Харт. Точен в 73-ата минута на празна врата бе Денис Черишев, който от метър нямаше как да сбърка след перфектното центриране на Иско.

#Реал Мадрид #Манчестър Сити

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници