БДЖ пуска специален влак за Spirit-а, фенове плащат по 2000 лв. за хотел

БДЖ пуска специален влак за Spirit-а, фенове плащат по 2000 лв. за хотел
Снимки: Key Event
A A+ A++ A

Robbie Williams EnterTRAIN е наречен специалният влак, който БДЖ и организаторите на тазгодишния Spirit of Burgas пускат заради феновете.

Влакът ще се движи в посока София-Бургас и обратно в първия ден на фестивала (7 август) и в деня след неговото провеждане (9 август). Ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей.

Тренът на БДЖ ще тръгне рано сутринта, за да избегне горещините

На 7 август заминава от Централна гара София в 7:45 ч. В Карлово ще бъде в 10:15 ч., в Казанлък – 11:18 ч., Сливен – 12:59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15:00 ч.

На 9 август влакът ще потегли от гара Бургас в 13:45 ч. (Сливен - 15:55 ч., Казанлък – 17:37, Карлово – 18:45) и ще пристигне в столицата в 21:05 ч.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN започва още утре. Срещу представяне на купен билет за фестивала, ще има 20% намаление за влака. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) е 31,30 лв. Подробна информация може да бъде получена от касите на БДЖ и на Bdz.bg

Междувременно, стана ясно, че фенове са готова да отделят по 2000 лв. на вечер за

нощувка в хотел, в който най-вероятно ще бъдат настанени звездите на фестивала

„В последните дни доста хора звънят, за да питат дали Роби Уилямс или Kasabian ще спят в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат някоя от звездите. Истерията по фестивала е голяма“, разкриват от рецепцията на най-луксозния хотел в Бургас.

След като почти всички хотели в Бургас и региона са пълни, къмпингите и хората, даващи квартири, вече се подготвят, за да поемат допълнителния трафик от хора.

Съвсем скоро от община Бургас ще обявят и кои булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целият поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след фестивала.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#Kasabian #SPIRIT of Burgas #Stereo MCs #музика #Бургас #фестивал #Роби Уилямс #БДЖ #влак #влакове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"