Генерални промени в Лудогорец след чутовния провал

Генерални промени в Лудогорец след чутовния провал
A A+ A++ A

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев намекна, че ще хвърчат глави след отпадането на тима от втория квалификаицонен кръг на Шампионска лига. Шефът на тима от Разград призна, че постът на приятеля на Жозе Моуриньо - Бруно Рибейро може да бъде овакантен.

Петричев намекна и за смяна на клубната политика на Лудогорец след срамното отпадане от Милсами.

"Нямаме абсолютно никакво оправдание за това, което се случи. Имаме финансова стабилност, силни играчи и отлична база. Всичко ни е ОК, само че ни отстрани отбор, който дойде в Разград с автобус.

Би ни у нас, би ни и като домакин. Трябва да си дадем ясна сметка какво се случи, нямаме оправдание. Сега е още повече време за мъже, защото в тази ситуация ще си проличи кои са хората, които държат на Лудогорец.

Във футбола ги има тези неща, но по-важното е да намериш сили да продължиш напред. Това е най-важната цел, защото трябва да мотивираме играчите и да станем отново шампиони, за да се върнем в Европа.

Съдбата на Бруно Рибейро към момента не е променена. Освобождаването или назначаването на един треньор не се прави с еднолично решение, а  такова се взима от факторите в клуба. Тази вечер не знам какво е неговото бъдеще.

В следващите 24 часа ще се обсъжда пътят, по който ще поемем. Сами разбирате, че приоритетите се променят. В този мач с Милсами, в реванша, футболистите имаха желание да спечелят мача до последно, а в Разград походихме аристократично. 

Отчитам го и като моя грешка, че не мотивирахме достатъчно добре състезателите, за да си спечелим мача у дома и гостуването ни да е по-лесно. Бяхме наясно какъв отбор е Милсами", каза Петричев, цитиран от ТВ7.

#Лудогорец #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници