Ботев и Левски не се победиха на старта на първенството

Ботев и Левски не се победиха на старта на първенството
A A+ A++ A

Отборите на Ботев (Пловдив) и Левски не се победиха в първия кръг на новия сезон 2015/2016 в родната А група. Срещата на "Коматево" завърши при резултат 1:1, а домакините могат да съжаляват, че не измъкнаха трите точки, след като Мариян Огнянов изпусна дузпа 20 минути преди края на мача. 

Като цяло "канарчетата" бяха по-дейни през целия мач, но трудно стигаха до точен удар по посока вратата на Боян Йоргачевич и това също им попречи да се поздравят с успеха.

Първата по-опасна ситуация бе за Ботев и тя дойде след като Мариян Огнянов се освободи от защитник в синьо в наказателното поле на гостите и отправи точен удар, но той бе твърде слаб и попадна право в ръцете на Боян Йоргачевич.

При първата по-опасна ситуация столичният тим излезе напред в резултата. В 11-тата минута новото попълнение Георги Костадинов бе оставен сам в наказателното поле и след центриране той откри резултата след удар с глава.

Грешка на Деян Иванов в наказателното поле доведе до опасност пред Йоргачевич в 20-тата минута, след като младият защитник опита да върне с глава, но Божидар Васев отне. В крайна сметка нападателят на домакините не успя да насочи топката към вратата, след като преди това се освободи от стража на "сините".

Всичко за срещата прочетете на този линк.

#А група #Ботев (Пловдив) #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »