Катерици - новите нарушители на закона?

Катерици - новите нарушители на закона?
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Две случки от последните дни дават повод за "притеснение", че катериците са новите нарушители на закона. Едната е от Германия, а другата от Великобритания. 

В първия случай гризач е бил задържан от полицията в Западна Германия, тъй като жена се е оплакала, че е преследвана от животинчето. Дамата е потърсила органите на реда и съобщила, че катерицата я дебне, съобщи Ruptly. 

Полицията пристигнала на място и незабавно арестувала катерицата. При отвеждането ѝ в участъка станало ясно, че пухкавият гризач страда от крайно изтощение. 

При втория случай подпийнала катерица причини щети за 300 паунда в британския частен железничарски клуб "Хъниборн", след като се отдаде на вандалски прояви, съобщават Би Би Си.

Случката се разиграла в градчето Ившам в графство Устършър. Според съдържателя на клуба Сам Бътлър палавото животно наводнило заведението с наливна бира, след като пуснало кранчето на една от помпите.

Отначало г-н Бътлър си помислил, че клубът е станал жертва на обир от злосторници, когато го отворил рано сутринта. Но по едно време забелязал клатушкаща се катерица, която излязла зад кашон с чипсове. Тя успяла да източи цял кег с наливна бира и явно се била разхладила с нея.

Бътлър и двама клиенти цял час преследвали почерпената катерица, за да я заловят. Животинчето съборило бутилки и счупило чаши по пода, разпиляло и пари от бара.

Накрая Бътлър успял да усмири животното, като го захлупил с кошчето за хартиени отпадъци и го изхвърлил през прозореца.

#катерица #закон #Германия #Великобритания #нарушители

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници