Красавица от Оклахома спечели титлата "Мис САЩ"

Красавица от Оклахома спечели титлата "Мис САЩ"
снимка БТА
A A+ A++ A

26-годишната Мис Оклахома Оливия Джордан отвя конкуренцията и спечели престижния конкурс "Мис САЩ". Красавицата се съревноваваше с още 50 момичета, всяко, от които представяше един от щатите. За първа подгласничка беше избрана Мис Тексас Илиана Гера. 

Сред участничките имаше много от латино-американски произход. Организаторите показаха и видеозаписи на участничките, в които те обсъждаха своя имигрантски произход и връзки от различни континенти.

Петнадесете, които преминаха първия кръг на конкурса представляваха следните щати: Тексас, Аризона, Мичиган, Вирджиния, Роуд Айлънд, Кентъки, Хавай, Ню Йорк, Илинойс, Невада, Оклахома, Делауеър, Луизиана, Мериленд и Алабама.

А петте финалистки бяха:

Miss Oklahoma, Olivia Jordan, 26;

Miss Texas, Ylianna Guerra, 22;

Miss Rhode Island, Anea Garcia, 20;

Miss Maryland, Mame Adjei, 23;

Miss Nevada, Brittany McGowan, 25.

На въпроса зададен на всички участнички – образът на коя американска жена бихте поставили на новата 10 доларова банкнота, която ще бъде пусната през 2020 г. – повечето отговориха, че биха желали да видят лика на Опра.

Събитието, което се проведе в Батън Руж, Луизиана, беше помрачено от изказванията на милиардера Доналд Тръмп, съсобственик на конкурса. При старта на неговата кандидат-президентска кампания той се изказа грубо за мексиканските имигранти и предизвика остри реакции. 

Няколко телевизии отказаха да излъчват конкурса за красота, а известни имена се оттеглиха от участие като съдии, изпълнители и водещи.

Така финалът бе показан по канала Reelz, а журито бе съставено основно от бивши участнички и победителки в конкурса от миналото.

#САЩ #конкурс #Мис САЩ #Оклахома #красота

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"