Миро: С приятелката ми работим за бебе

Миро: С приятелката ми работим за бебе
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

"Всеки от нас се надскача в даден момент. Това важи най-много, когато трябва да преодолее собствената си гордост. Всички се раждаме добри. В любовта обаче не мисля, че мога да се надскоча." Това заяви певецът Миро по повод песента си "Скочи над мен", в ефира на Нова телевизия в събота следобед.

На въпрос дали има човек до него, той призна, че има, и то от 10 години. "Надяваме се на бебе, работим за това, когато се видим, но това е Божа работа. Не мисля, че човек някога е готов за това, но годините минават", призна още певецът.

Той е на мнение, че понеже вече наближава 40 години трябва да направи нещо смислено в живота си вече, не може да е вечното дете.

Поп идолът призна, че като малък е бил болнав и по цял ден е слушал радио. "Музиката осмисли моите нощи, защото от малък съм "нощна птица", споделя още той, като добавя, че от малък е бил набожен.

"Аз религия не търсех, търсех отговори. Още търся отговор на въпроса: "Защо съм тук?", изповядва се Миро пред Галя Щърбева и Лора Крумова. 

В откровенията си той заключи, че в сравнение с другите хора, животът му е бил лек и няма право да се оплаква. 

За своята бивша дуетна половинка от "Каризма" Галя, той призна, че тя е добре и е в Обединените арабски емирства. Често се виждали и чували, а в слуховете за нея няма грам истина.

 

 

#Миро #певец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »