Астролог: Най-страшното за Гърция предстои

Астролог: Най-страшното за Гърция предстои
Астрологът Силва Дончева
A A+ A++ A

"Най-страшното за Гърция предстои - сега те са в средата на тежък десетгодишен период, като най-зле ще са през 2018/2019 година", заяви астрологът Силва Дончева в сутрешния блок на ТВ7 в петък. "Те са Овен - винаги ще се борят докрай, силно адаптивни, но зад тях са Риби, които посочват задкулисност и голямо количество пари. Следващите две години те донякъде ще се крепят, винаги на ръба, но най-страшното ще е през 2018 година. А то ще е най-страшно за Европейския съюз, тоест и за нас", добави още тя.

"Гърция има много тежка съдба. Винаги са или в единия, или в другия полюс. Независимостта на гърците е извоювана много трудно, но тази борба за тях продължава. Тази година за Гърция е тежка, а според мен краят на 2017 година ще е най-зле за тях", добави и от своя страна нумерологът Ели Маринова. По думите й обаче, това няма да засегне ЕС, а ще е зле само за южната ни съседка.

Що се отнася до нас, след края на септември ще се вижда "светлина в тунела", макар бавно и несигурно, но тръгваме напред.

По отношение на местните избори, Маринова е на мнение, че те няма да са много лесни - има противоречиви фактори. От една страна има сигнал за напредък, но от друга има сигнал за проблеми и разединение. България в края на септември ще е изправена пред сериозен избор и ще е нужен сериозен компромис, за да вървим напред.

"Тази година даже е по-спокойна и по-стабилна, 2016 година ще е доста по-тревожна за нас.", заяви Дончева.

През пролетта и лятото на 2016 година предстоят големи проблеми в световен план, като кулминацията на процеса е началото на следващото десетилетие. Тя сравни критичните събития дори с идването на Хитлер и Голямата депресия.

"У нас краят на 2016 и през 2017 година идват големи промени във властта - ново правителство и големи колизии в политически аспект", убедена е Дончева и добави, че ще има нови политически субекти и десни формации. "Чака ни бурна есен и смяна на министри, а 2017 година ще е много тежка", категорични са специалистите.

А за нумеролога това ще стане по-рано във времето. "Новият свят чука на вратата ни и той ще донесе нови проблеми. Най-голямата колизия ще е войната за паричния поток", добави Маринова.

Може да се очаква нова криза като тази в КТБ, тъй като банковата система у нас е нестабилна, сочат астролозите.

"Като цяло Европа и светът вървят към диктаторски маниер, предстоят трудни времена за демокрацията", обобщи прогнозата си Силва Дончева.

#Гърция #избори #Силва Дончева #астролог #Ели Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »