Отровната истина за Серина и Маша: и двете обичат Григор

Отровната истина за Серина и Маша: и двете обичат Григор
A A+ A++ A

Едната е човешки вулкан, а другата е ледена кралица. И тъй като днес се срещат лице в лице, отровната истина за Серина и Шарапова изплува отново: И ДВЕТЕ обичат един и същи човек, пише британският таблоид "Дейли мейл" в деня на взривоопасния полуфинал на Уимбълдън.

Това е най-голямото съперничество в женския тенис - вражда, която тече като мощно на корта и извън него.

Двете най-големи тенисистки в последните 10 години - Серина Уилямс и Мария Шарапова, се изправят една срещу друга на корта, кралиците на тениса обаче имат допълнителна причина да не се харесват - Григор Димитров, напомня изданието в стройна хронология на светските коментари около звездите.

Таблоидът започва със сравнение: 33-годишната Уилямс има тотално предимство на корта - тя е спечелила 17 от 19-те мача между двете до този момент, а в колекцията си има цели 20 титли от Големия шлем срещу 5 за Маша.

Серина е физически по-силна, със свиреп нрав и манталитета на шампион. Шарапова обаче има други два коза на сметката си - тя споделя живота си с човека, който разби сърцето на нейната съперничка - Григор Димитров.

Серина, макар да е по-успешна като състезателка, отстъпва и по още един показател на Маша - и без да е номер 1 в световния тенис, рускинята е на върха на класациите по приходи. За това допринасят сибирската й красота и много силният й ПР екип.



Таблоидът е подплатил водещата си статия за деня с много снимки на трите действащи лица, като има и няколко фотоса на Уилямс със сегашния й приятел - Патрик Муратоглу, който за известно време бе треньор на Димитров.

#Серина Уилямс #Мария Шарапова #Григор Димитров #Уимбълдън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"