Жена и мъж са с разкъсани артерии в катастрофата при Калофер

Жена и мъж са с разкъсани артерии в катастрофата при Калофер
A A+ A++ A

Жена и мъж от Завода за лагери са с разкъсани артерии при катастрофата на работническия автобус в местността "Стражата" при Калофер. Медиците от университетската болница "Св. Георги" в Пловдив се борят да ги спасят от ампутация, съобщиха от лечебното заведение.

Друга жена е приета с контузия на гръдния кош и корема, като има съмнения за контузия и на черния дроб. Тя е хоспитализирана в Първа хирургична клиника.

Тежкият инцидент стана в ранния следобед на пътя Карлово-Калофер. 10 са пострадалите работници, трима са в тежко състояние. Всички минават през шокова зала, преди да ги насочат към съответните клиники.

Това е поредна тежка катастрофа в региона за последното денонощие. Двама души загинаха през нощта на магистрала "Тракия".

Сигналът за инцидента е подаден в 02.27 часа. На 22 км в посока София товарен автомобил "DAF" блъснал намиращия се в аварийната лента лек автомобил "BMW" и се преобърнал в дясно извън пътното платно.

В резултат на удара на място са загинали 48-годишният водач на товарния автомобил и пътничка в него. Четирима души са пострадали от лекия автомобил, настанени са в болнично заведение, без опасност за живота.

#автобус #катастрофа #Калофер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"