Намериха човешки останки край Бургас

Намериха човешки останки край Бургас
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Намериха човешки останки край Бургас. Става въпрос за кости, които са силно обгорели. Починалият е бил мъж. Човешките кости са били открити в неделя (28 юни) край Банево, което се води квартал на Бургас и се намира на около 15 км от града.

От останките не може да се вземе ДНК за установяване самоличността на убития, обясняват съдебни медици.

В момента полицията проверява района за още човешки останки.

Според запознати мястото, където са открити обгорелите човешки кости, е близо до района, в който преди две седмици бе изровена възрастна жена. До ексхумацията се стигна след като се разбра, че я е заровил психично болният й син Динко Т. Той погребал майка си, без да уведоми нито полицията, нито личния лекар на възрастната жена.

По данни на полицията тя страдала от онкологично заболяване и била изписана от болницата без надежда за възстановяване. Когато бабата издъхнала, синът й не казал на никого. Разбрало се, че е мъртва, едва когато нейни съседки започнали да я издирват и разпитали Динко за майка му. Накрая той признал, че сам я е заровил.

По непотвърдена информация след намирането на опожарените кости психично болният мъж е бил задържан от полицията. От ОД МВР не дават никаква информация за случая, поне засега. Нито пресаташето, нито директорът вдигат телефони.

#човешки останки #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"