МВР: Няма задържани за убийството на АМ "Струма"

МВР: Няма задържани за убийството на АМ "Струма"
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Все още няма задържан за убийството на магистрала „Струма”. Полицията издирва мъж от село Лешница, както и основният заподозрян за убийството - Емил Чачев - Ембака.

Припомняме, в петък Николай Чивиев почина в болницата в Сандански след като бе пребит на Лот 4 на АМ "Струма". 47-годишният Николай Чивиев е бил убит с един удар с камък по главата му. 47-годишният мъж е работил на фирма "Агромах" и е отговарял за транспорта. Мъжът платил с живота си, защото не позволил преминаване през ремонтиращата се отсечка на магистралата "Струма" между Сандански и ГКПП Кулата.

Според Методи Башев, управител на строителната фирма, работникът е бил пребит от четирима мъже, движещи се с лек автомобил "Сааб", тъй като им отказал да преминат през ремонтирания участък.

Четиримата мъже в автомобила продължили да настояват да преминат през забранения участък и след категоричния отказ на работника да ги пусне, слезли от автомобила и трима започнали да му нанасят побой с ритници и юмруци. А четвъртият извадил от багажника най-вероятно крик, с който го ударил по главата.

По непотвърдена информация убийството е извършено пред съпругата и детето на убиеца, които също били в автомобила му.

Из медиите се появи информация, че единият нападател е задържан, но от МВР отрекоха категорично.

#АМ Струма

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »