Разкриха жестоко убийство в Ямболско

Разкриха жестоко убийство в Ямболско
Снимка: delnik.net
A A+ A++ A

Ямболски криминалисти разкриха жестоко убийство след почти три месеца разследване. Разследването, под ръководство на прокуратурата, е започнало на 24 март, след сигнал за открит труп в кладенец в частен имот в боляровското село Странджа, съобщи „Дарик”.

Тялото е на 40-годишен мъж от село Свирчево, област Търговище, който бил нает в селото за пастир. Установени над 10 лица от различни населени места в страната, които периодично са били наемани за отглеждане на животни и са пребивавали в имота, в който е намерен трупът.

Постепенно е стеснен кръгът от лица, които са били в контакт с убития. Така разследващите изясняват, че извършител на престъплението е 62-годишен мъж от Бургас, нает заедно с жертвата за пастир. Двамата се скарали, свадата прераснала в побой, а след това в убийство. За да прикрие направеното, убиецът изхвърлил трупа в кладенеца, като го затрупал с различни предмети и където година по-късно е открит от собственицата на имота.

В заключението си съдебният лекар посочва, че смъртта е настъпила от седем до десет-дванадесет месеца преди намирането на трупа.

#убийство #Странджа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници