Дончева: Близнашки толкова се обича, че чак се ревнува

Дончева: Близнашки толкова се обича, че чак се ревнува
A A+ A++ A

Ромите, които са оскотели, неграмотни и озверели, трябва да бъдат вкарани в училищата, включително с принуда на държавата, каза пред бТВ Taтяна Дончева, лидер на „Движение 21”. Да се спре раздаването на помощи без труд и усилия, призова тя.

Недопустимо е според Дончева групи българи, които смятат, че се борят за българщината, да бият роми на автобусна спирка или пък футболните агитки да въздават правосъдие.

Нужно е да се сложи и образователен ценз за гласуване. „Не може неграмотни хора да бъдат лашкани като бригадирски колички по всички поредни избори и да се оплакваме от това”, подчерта Дончева.

Помолена да коментира информацията, че бившият служебен премиер Георги Близнашки ще става съветник на ДПС, лидерката на „Движение 21” каза:  „Близнашки е отдавна в цирка, за да знае плюсовете и минусите на всяко политическо действие”.

Тя определи стъпката на бившия служебен премиер като самолюбие и съзнание за високото качество на собствената личност. „Той се обича толкова, че чак се ревнува”, отбеляза Дончева.



#ромите #Татяна Дончева #ДПС #Георги Близнашки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »